Add-ons om uw spaarprogramma verder uit te breiden.

Naast de standaard licentie bieden wij een aantal add-ons. Dit zijn toevoegingen die we aan kunnen zetten binnen uw installatie. Denk hierbij aan extra locaties, meerdere promoties / spaarprogramma's, meer berichten per maand, keuze om ook berichten te versturen via sms of e-mail, onze scanner app voor bezorgers of bediening, Stampwallet HOST (een tool een iPad/tablet om in de winkel snel unieke QR-codes aan te maken) en veel meer handige opties. Hieronder staan ze allemaal!

Stampwallet Nederland spaarprogramma

Stampwallet HOST

Gebruik Stampwallet HOST op een tablet, telefoon of computer naast uw kassa. Na een aankoop van een klant maakt u met één druk op de knop een unieke QR-code aan die maar 1x gescant kan worden. Dit kan een QR code zijn met een waarde van 1 of meerdere stempels of punten. HOST is een veilge en snelle manier om stempels uit te delen, ideaal voor de kleinere ondernemer met 1 of 2 kassa's. Deze add-on kost slechts 5 euro extra per maand.

Bekijk video

Berichten

Binnen uw standaard licentie kunt u één bericht per maand versturen naar uw gebruikers. We hebben hiervoor gekozen, zodat uw klant niet overspoeld wordt met berichten. U kunt ervoor kiezen om meer berichten per maand te sturen. U betaalt dan per bericht. U kunt ook kiezen voor het versturen van een e-mail of sms (wanneer klanten een telefoonnummer hebben opgegeven).

Locaties

Binnen uw standaard licentie kunt u één locatie toevoegen. Heeft u meerdere locaties of bent u een keten? Dat is allemaal mogelijk. Voeg zoveel locaties toe als u wilt, per locatie kunt u informatie toevoegen die te vinden is op een kaart. U draait één of meerdere programma's binnen al deze locaties. Handig voor de klant en een lage investering.

Promoties

Een promotie is een spaarprogramma die u aan kunt maken in uw management omgeving. U kunt echter meerdere promoties tegelijk draaien. Denk bijvoorbeeld aan een spaarprogramma voor een kop koffie, maar ook voor een broodje tijdens de lunch. U kunt onbeperkt aantal promoties aanmaken, een extra promotie kost slechts 5 euro extra per maand ongeacht, hoeveel locaties u heeft.

Stampwallet Nederland spaarprogramma

Coupons

Een coupon is een gratis beloning die u aan uw volgers en/of klanten kunt geven. U plaats een coupon in onze app, iedereen in Nederland die onze app gebruikt zal deze coupon zien. U kunt het zien als een coupon uit een reclamefolder: de klant komt bij u en toont de coupon. Vervolgens scant hij een QR-code en wisselt de coupon in. Coupons worden vaak gebruikt voor kortingacties..

Rapportages

Ons systeem biedt 'out of the box' al veel interessante informatie en data over uw klanten en transacties. U kunt deze rapportages uitbreiden met extra informatie. We kunnen bijvoorbeeld laten zien hoeveel Stampwallet gebruikers er dagelijks bij uw winkel in de buurt zijn. Hiermee kunt u deze mensen anders benaderen. We kunnen u ook laten zien waar uw klanten nog meer sparen zodat u ook acties samen kunt doen.

Stampwallet Nederland spaarprogramma

Scanner app

Wij bieden een scanner app voor onze klanten. Dit is een app waarmee u als bedrijf in kunt loggen met uw accountgegevens. U ziet direct uw promoties/spaarprogramma's. U kunt uw klanten snel een stempel of punt gegeven door de QR-code van de gebruiker te scannen (deze kan een gebruiker vinden in de Stampwallet app onder settings of via de chatbot). U ziet daarna direct meer informatie over deze klant. Deze add-on wordt veel gebruikt door bezorgers of bedienend personeel. De scanner app kost 10 euro per maand extra.

U kunt de scanner app gratis testen:

App Store Google Play

Stampwallet Chatbot

Onze chatbot voor Facebook messenger, WeChat en Telegram is uniek. De chatbot zorgt ervoor dat nieuwe klanten binnen 20 seconden een unieke QR code kunnen aanmaken. Deze QR code kunnen ze via Facebook aanvragen via een chatbot. U scant deze vervolgens met de scanner app of hardware scanner en de klant is direct onderdeel van uw spaarsysteem! De gebruiker hoeft niet eens een app te downloaden, hij/zij kan nu altijd messenger gebruiken.

Bekijk video
Stampwallet Nederland spaarprogramma
Stampwallet Nederland spaarprogramma

Webshop plugin

Zorg dat uw klanten ook kunnen sparen in uw woocommerce webshop (andere webshops zijn ook mogelijk met onze API). Na een aankoop op een computer of tablet krijgt uw klant een QR code te zien die hij kan scannen met zijn Stampwallet app. Op een mobiel verandert de QR code automatisch in een link. De punten / stempels kunnen vervolgens uitgegeven worden in uw winkel. Een goede combinatie tussen online en offline! Probeer het nu uit:

Probeer nu zelf

Groepen

Het is mogelijk om winkels samen te voegen in 1 groep. Denk hierbij aan een winkelcentrum of winkelstraat. Iedereen in de groep heeft zijn eigen spaarprogramma / promotie. Daarnaast krijgt de klant automatisch punten op de groepskaart. De klant spaart dus dubbel. De groepsadmin bepaald hoeveel punten iemand per stempel / punt van 1 winkel krijgt. Een groep is een goede manier om mensen naar uw winkel of winkelstraat te krijgen. De groep bepaald samen wat een klant met de punten kan doen.

Stampwallet Nederland spaarprogramma
Stampwallet Nederland spaarprogramma

Download onze app!

Bent u een klant / bezoeker van een bedrijf met Stampwallet? Download de app dan hier! Zou u ergens willen sparen, maar staat uw favoriete bedrijf nog niet in de app? Laat het ons weten en we gaan aan de slag!

App Store Google Play

Neem contact op

Heb jij vragen of opmerkingen of heb jij hulp nodig met de app? Bekijk onze helpdesk of neem contact op via onderstaand formulier.

Ben jij een "doe-het-zelver"? Maak dan een account aan!