Een spaarprogramma, branded app, kassa implementatie of website op maat?

Stampwallet is ontstaan vanuit een krachtig development team. Daarom bent u bij Stampwallet ook aan het juiste adres voor maatwerk en complexere systemen. Wij kunnen aan al uw wensen voldoen. We hebben volledige elektronische programma's ontwikkelt, geholpen met API implementaties, kassa koppelingen, raffle / loterij systemen, het lezen van bonnen en nog veel meer. Lees hieronder wat voorbeelden van interessante mogelijkheden.

Stampwallet Nederland spaarprogramma

API

Stampwallet is volledig opgebouwd met flexibele API's. Wil jij jouw eigen digitale spaarkaart maken? Wij helpen je op weg. Gebruik onze basis en bouw zelf de rest. Of implementeer onze API in uw kassa systeem, webshop of zelfs accounting software.

API informatie

Webshops

Wij kunnen de Stampwallet app koppelen aan webshops zoals WooCommerce, maar misschien heeft u wel een andere idee bij een spaarsysteem in uw webshop. Wij hebben meerdere oplossingen gemaakt voor webshops zoals Magento, Mollie, Shopify, Starteenwinkel of eigen ontworpen webshops.

Accounting software

Een minder voor de handliggende optie is een implementatie met uw accounting software zoals Quickbooks of Exact. Waardeer uw klanten na het (op tijd) betalen van een factuur of zorg dat uw zakelijke klanten ook kunnen sparen voor kortingen. Een perfecte, maar vooral unieke B2B (business to business) oplossing.

Receipt capturing (bonnen lezer)

Stampwallet heeft een apparaat ontwikkeld die wij kunnen koppelen aan een kassaprinter. De koppeling gaat via USB, ethernet, wifi of rs232. Na een transactie lezen wij wat er op de bon staat. Wij gebruiken deze data (line items) om punten of beloningen te geven aan uw klanten. Heeft iemand bijvoorbeeld 20 euro uitgegeven? Dan kunt u automatisch 1 of meerdere stempels geven. Heeft iemand een bepaald product gekocht? Beloon hem/haar daar dan voor. Dit kan door middel van een gekoppelde display die unieke QR codes genereert per bon, een QR-codes op de bon, Bluetooth of NFC.

Stampwallet Nederland spaarprogramma
Stampwallet Nederland spaarprogramma

Nummmerplaat herkenning

Ideaal voor de carwash of benzinestations. Koppel uw spaarprogramma aan deze feature, herken uw klanten en geef ze automatisch punten of beloningen. De camera's en sensors worden geleverd door onze parner Walnut Loyalty. Wij werken nauw samen. Uniek is het belonen van klanten die nog niet meedoen met uw spaar programma. Wij herkennen bijvoorbeeld dat iemand al een aantal keer geweest is, wij tonen dit op een klein beeldscherm bij uw kassa. Wanneer de klant gaat afrekenen kunt u hem persoonlijk aanspreken: "Welkom terug, u komt hier vaker he! Hier een coupon voor 10% korting". We noemen dit 'reverse loyalty'.

Tracking voor meer informatie

Onze app ondersteund iBeacons. Een iBeacon een is klein apparaatje die u ergens in uw bedrijf kunt plaatsen. Bijvoorbeeld bij de schoenen. Wanneer een gebruiker met onze app voor de schoenen staat weten wij dit. We kunnen deze data gebruiken om meer te weten te komen over het gedrag van deze klant. Heeft zij na 5 minuten kijken ook een aankoop gedaan bijvoorbeeld? Zeer leerzaam en handig om uw marketing op aan te passen.

Stampwallet Nederland spaarprogramma

Raffles!

Wij hebben een product ontwikkelt genaamd 'Skenicash'. Dit is een raffle platform waarmee je raffles (loterijen) kunt lanceren. Een unieke en leuke toevoeging van uw spaarprogramma of volledig standalone. Neem een kijkje op www.skenicash.com voor meer informatie.

Kassa koppelingen

Biedt uw eigen kassa geen spaarprogramma of niet precies wat u zoekt? Wij werken samen met kassasystemen zoals Until, Lightspeed en Countr, maar het is ook mogelijk om samen met uw kassa partner te werken aan een spaarprogramma wat het best bij u past. Dit kan volledig op maat. Onze eerder ontwikkelde oplossingen komen dat vaak goed van pas.

Privacy & Data

Privacy staat bij ons voorop. Wij zorgen voor een project op maat en zorgen altijd dat uw data op de juiste manier beschermd is volgens de AVG/GDPR wetgeving. Lees onze privacy statement hier. We maken vooraf goede afspraken over de data. Is deze van u, van ons of delen we de data? Alles is mogelijk. We hebben veel ervaring met compliance vraagstukken.

Neem contact op

Heb jij vragen of opmerkingen of heb jij hulp nodig met de app? Bekijk onze helpdesk of neem contact op via onderstaand formulier.

Ben jij een "doe-het-zelver"? Maak dan een account aan!